Sol sol sol!!!

Denna helg har varit helt underbar med strålande sol och över 20 grader både lördag, söndag och måndag. Och jag har haft tur och varit ledig.
Har spenderat mycket tid i solstolen på altanen bredvid min älskling medans barnen har lekt ute med grannbarnen.
I lördags gick vi till Jockes föräldrar och firade Birgitta som fyllde år.
I söndags kom pappa, Pia och Jossan hit och fikade och sen åkte vi ut till Johan och Karolina för att barnen skulle få rida på hennes häst Clintan. Passade på att rida lite jag med men det var väldigt svårt eftersom Karolina rider westernridning på honom och det är ju inte jag riktigt van vid så det var lite krångligt. Men kul iaf och lyckades galoppera lite också =)
Jocke provade också att rida och vi övertalade honom att trava lite, bara det att hästen satte av i galopp några språng och Jocke höll nog på att skita på sig, haha!!

Igår åkte vi till mamma på middag och fick hennes goda lax med dillsås, mums!!
Barnen har fått så mycket påskägg med godis i helgen och även fått en del pengar så dom är väldigt nöjda!
Blir till att åka ner på stan någon dag så dom får shoppa lite.

Idag var jag också ledig men det var inte lika fint väder. Ganska soligt på förmiddagen men sen mulnade det på och blev rätt kallt. Fick besök av Regina och barnen så vi fikade lite och åt lunch.
Har tränat nu på kvällen. Har inte kunnat träna så mycket förra veckan så i söndags fick jag ett ryck och gick en lång morgonpromenad. Var jätteskönt men tyvärr hade jag inga bra skor så fick fullt med skavsår på hälarna och lilltårna. Så jag fick plåstra om ordentligt innan träningen idag men nu tror jag nog att det måste få läka innan jag tränar igen. Har ganska mycket träningsvärk också efter ridningen så det är nog bra att vila lite =p

Hade bra flyt igår iaf! Har kollat efter ett par snygga skor som jag inte hittade här i Norrtälje. Satt och tittade på nätet men kände inte att jag hade råd då dom kostade 700:- plus frakt. Så kommer grannen Viktoria ut igår när jag satt på altan med ett par exakt såna skor och frågar om jag vill ha dom. Min storlek och allt!! Säger att jag absolut vill betala för dom så jag får köpa dom för halva priset =) Så jäkla bra!! Ibland ska man ha tur!

Den här veckan väntar bara jobb då jag jobbar helg. Valborg på lördag så då blir det en sväng till brasan i Brogården så ungarna får ha lite kul. Annars händer inget roligt alls. Men känner mig så nöjd och glad efter två så härliga helger så det gör inget =)
Lägger upp lite bilder från helgen vid något annat tillfälle eftersom Jocke sitter och spelar nu så då blir han så sur om jag börjar ladda upp bilder =p

Ha en underbar kväll!!

Puss & kram

Så där ja!!



Nu är påskgodiset inhandlat så nu är påsken räddad! Strunt i äggen, laxen och allt det andra, så länge det finns godis överlever jag!! =)
Nej men helt ärligt så ser jag fram emot påsken nu. Mest av allt för att jag är ledig i hela 4 dagar! Skönt!
På lördag blir det middag hemma hos Jockes föräldrar, på måndag blir det middag hos mamma och på söndag skulle eventuellt pappa och Pia komma förbi och hälsa på. Vi ska försöka hinna åka ut till Johan och Karolina någon dag också. Karolina har ju en egen häst och Cornelia ska få rida. Ja Isabelle också om hon vill.
Ska försöka klämma in nåt träningspass också.

Har varit några riktigt varma och sköna dagar nu och det börjar märkas att man jobbar i ett växthus! Kvavt och klibbigt redan nu, inte roligt vad man har framför sig... när det är som varmast på sommaren brukar vi ha ca 30 grader inne. Det är inte kul! Och folk börjar få riktiga vårkänslor nu också, det är fullt drag på jobbet!

Igår tog jag och Jocke en långpromenad på kvällen. Jättemysigt men jag hade ju inte satt på mig några bra skor så nu har jag fått blåsor på hälarna. Typiskt!

Imorgon ska båda mina tjejer vara påskkärringar på dagis och skolan =) Cornelia ska ha påskdisco för det har klassen fått som belöning för gott uppförande! Och sen får hon ett välförtjänt påsklov.
Tänk om en annan också kunde få lov några gånger om året... =)

Glad påsk på er alla om jag inte skriver mer innan!!

Puss & kram

Solskenshelg!

Hade en supermysig dag igår med Sara och Nina! Solen sken och vi drack rosevin med jordgubbar och champagne på altan. Åt en god kycklingsallad till middag och satt och pratade hela kvällen.
Dom åkte hem för en stund sen och nu väntar jag på att Jocke och barnen ska komma hem. Pyssel i trädgården står på schemat idag. Det är 11 grader ute nu och blir förhoppningsvis ännu varmare snart! Lite disigt tyvärr men det kanske spricker upp sen.
Tänker iaf inte sitta inne idag!

Så ha en bra dag!!

Puss & kram!

Monsterpass idag...

Nu är Isabelle frisk igen =) Verkar inte ha varit nåt allvarligt iaf. På eftermiddagen i tisdags var vi ute på tomten och träffade på grannen Viktoria. Hon sa att när Jocke hade lagt i sina fiskar i dammen i måndags hade burken med fiskvattnet stått kvar på marken. Och både Isabelle och deras lilla kille Lukas hade druckit av vattnet!! Alltså vattnet som fiskarna har legat i hela vintern!! Och båda låg sjuka i tisdags. Så dom har troligtvis fått i sig lite otäcka bakterier. Bellan var hemma från dagis igår också men då var hon bättre. Så idag fick hon gå. Skönt att det inte var nåt värre...

Igår gjorde Cornelia illa sig, hon skar ett jack i fingret på en spisskrapa. Hon grävde i kökslådan efter penna och sudd till läxan och så skar hon sig =( Det blödde ganska mycket och stackarn blev jätteledsen. Men sen såg vi att det inte var så djupt så lite plåster räckte. Den där skrapan är jätteseg så jag förstår inte ens hur hon kunde skära sig på den men tydligen så...

Idag väntar ett 12-timmarspass på jobbet. 10-22! Känns trist att jag inte kan träna. Blir inte förräns på söndag nu. Men det ger ju lite extra pengar iaf.
Så det är väl bäst att göra sig iordning nu...

Puss & kram

Sjuk liten tjej!

Isabelle är dålig igen! När hon inte vaknat vid kvart i tio i morse gick jag upp för att kolla så hon levde. Möttes av en nyvaken mycket trött liten tjej. Ville inte gå upp utan ligga kvar och titta på film. Gick upp igen vid halv elva för att kolla om hon inte ville äta frukost men då såg hon helt utslagen ut. Tog tempen men ingen feber. Hon hade däremot bajsat på sig lite och hon är väldigt lös i magen. Visste inte ens om själv att det kommit i byxan. Försökte få i henne lite kräm men hon orkade inte ens sätta sig upp i sängen utan ville bara sova sa hon. Så då fick hon göra det.
Det verkade hjälpa lite iaf. När hon vaknat ville hon gå upp på toa och sen komma ner och lägga sig i min säng. Där ligger hon nu och dricker saft som jag blandat i både socker och salt i. Vill fortfarande inte äta.
Jocke får vara hemma med henne imorgon med.

Jag får passa på att städa lite här hemma.
Hoppas bara att hon är frisk till helgen! Då ska Nina och Sara komma hit Jocke och barnen åka iväg till Micke över natten. Vore inte kul att ställa in eftersom det är så svårt att hitta helger som vi alla tre kan ses. Hoppas hoppas!!

Igår var jag iaf och tränade efter två veckors uppehåll pga knölen. Vilken Linn tog stygnen på i söndags och hon sa att hon aldrig sett så dåligt sydda stygn. Det tog en halvtimme att få bort dom för dom satt så hårt.
Iaf jag tränade ett medeljympa pass på 75 min. Och det var tungt!! Men kändes så bra efteråt! Sista låtarna på passet var verkligen intensiva men såååå bra musik! Skönt att komma igång igen =)

Ikväll ska jag in och jobba lite extra efter stängning. Vi ligger lite efter med allt inför kvällsyran på torsdag. Rätt skönt att jobba med inga kunder i butiken och så skulle Lotta bjuda på mat så det känns helt okej =)

Nu ska jag gå och göra lite nytta!

Puss & kram


Tröttmössa idag...

Är så himla trött idag! Igår kväll somnade jag i sängen med boken i handen så älsklingen fick väcka mig och säga att jag nog kunde släcka nu =P
Och idag på lunchen satt jag i soffan och läste tidningen och då nickade jag till flera gånger. När jag hade 10 minuter kvar på lunchen la jag mig ner och blundade och hann somna. Tungt att gå ner och jobba då. Jag brukar ju faktiskt lägga mig ner och sova på luncherna, det är så otroligt skönt men inte så kul när rasten är slut och man ska ner och jobba.
Jag älskar verkligen att sova =) Det måste vara det bästa som finns!

Idag var iaf Linns mamma som jobbar på sjukhuset upp till jobbet och tog sig en titt på mina stygn. Var ju tvungen att avboka min tid eftersom jag var hemma med Isabelle igår. Hon tyckte att det såg rött ut men att det var nog bra att ta bort stygnen. Dom är ju verkligen jättehårt sydda så för att komma åt och klippa upp dom måste man dra ut dom ordentligt. Hon ryckte lite i dom idag och det sved som f-n!! Linn ska plocka dom imorgon och jag lär väl dö... Det är 4 ynka små stygn men jag blir typ livrädd ändå, man är sjukt mesig!

Ikväll blir det lugnt hemma. Ska försöka att göra så lite som möjligt och gå och lägga mig tidigt!

Puss & kram


Sjukstuga idag!

Idag är jag hemma med Isabelle som har kräkts inatt. Hon vaknade vid 3-tiden och spydde. Fick komma ner till oss och där spydde hon en gång till lite senare men sen har det varit lugnt. Nu ligger hon i sängen och mår bättre men hon vill inte äta något.



Mådde själv lite illa inatt men jag tror det var mest psykiskt, man inbillar sig ju genast att man är kräksjuk bara för att nån annan är det...
Så det blir en dag med tvättning idag, vilket behövdes. Ska dock åka in till jobbet när Jocke kommer hem eftersom jag jobbar stängning ikväll. Så slipper någon annan stackare stänga på en fredag.

Igår kväll efter jobbet besökte jag Cissi i hennes nya lägenhet. Jättemysig liten 2:a, blir själv så sugen på att bo i Norrtälje. Inte i lägenhet iofs men bara det där att ha närhet till allt och inte vara beroende utav en bil hela tiden.
Fick träffa hennes nya karl också och han verkar vara en trevlig prick =)

Nej nu ska jag gå och hänga tvätt och slänga in en ny maskin...=)

Puss & kram

Onsdag!

Igår hade jag en mysig ledig dag! Jocke hade varit dålig i måndags så han var hemma också men mådde bättre. Vi åkte till Malsta bilskrot och hittade lite delar till min bil för en hundring. Sen åkte vi till en pizzeria och åt lunch. Isabelle åt en pizza och vi åt sallad. Trots att vi åt nyttigt så åt vi så mycket så vi var proppmätta efteråt.
På eftermiddagen åkte vi till Robin och Sara och fikade. Trevligt var det men idag ringde dom och sa att Vilma hade spytt hela dagen idag så nu är vi lite rädda att det är magsjuka....bara hoppas att vi inte blivit smittade isf.

Idag har varit en bra dag på jobbet också! Jag fick hjälp av både Micke och Bertil att plocka upp alla tunga utekrukor så nu är allt upplockat och jag har sopat och städat så nu är det färdigt =) Känns så skönt! Nu kan jag koncentrera mig lite mer inomhus igen.
Nästa torsdag har vi kvällsyra på Blomsterlandet. Då har vi öppet till 22 och det blir lite som en start för trädgårdsmarknaden. Mycket buskar har ju redan kommit så det är mycket vårkänslor hos oss just nu =) Härligt!!!
Nu närmar sig London också!! Bara 5 veckor kvar nu tror jag...
Blir fullspäckade helger framöver nu. Det gillar jag!

Puss & kram

Måndag!

Helgen i Nynäs var väldigt lugn och skön! Vi fyndade lite kläder till barnen och jag hittade ett par skor till mig själv.
Kollade på en film på lördagseftermiddagen och sen kom Micke över och åt middag med oss på kvällen. Spelade spel satt och snackade.
På hemvägen igår stannade jag till i Haninge centrum för att handla en present till Linn. Mamma kom dit också och vi tog en fika. Blir så shoppingsugen när jag är i Haninge för det finns så mycket roliga affärer där som inte finns i lilla Norrtälje. Men eftersom jag hade barnen med mig så blev det ingen shopping alls till mig själv. Dom tycker liksom inte det är så roligt att springa i klädaffärer om det inte är till dom vi ska handla.

Idag var jag över till Linn på lunchen för att fira hennes 25-årsdag. Fick kaffe och tårta och jag tror hon blev nöjd med presenten, ett smyckesträd och en flaska bubbel.

Blev ingen träning igår och inte idag heller. Tror jag väntar tills stygnen är borta så man inte råkar slita upp något i onödan.

Fick paket från H&M idag också =) Det var mest Jocke som handlat (han har ju gått ner 20 kg nu så han behövde verkligen lite nya kläder) men jag köpte lite också. Två linnen och ett par shorts. Barnen fick lite tröjor också.

Lägger in bilder på barnen när dom poserar med sina nya kläder. Dom blir nog fotomodeller när dom blir stora, så som dom poserar haha =)





Puss & kram

I Nynäshamn!

Sitter hemma hos Camilla i Nynäshamn. Passar på att surfa lite när hon duschar och barnen är ute och leker. Åkte hit igår efter jobbet. Käkade middag och tittade på tv igår kväll.
Idag ska vi gå ner till en barnklädesförmedling. Ska kolla efter ridbyxor och vårjacka till Cornelia.

Såret i nacken känns bättre men det stramar lite ibland. Är inte lika stel nu iaf. Märkte att jag fick väldigt ont i axlarna för att jag spände mig hela tiden.

Ha en bra lördag!!

Puss & kram

RSS 2.0