C mår bra idag!

Vet inte vad det är för konstigt med mina barn =p Även denna gång verkar vi slippa magsjuka... Cornelia spydde aldrig något mer igår, hon låg bara i sängen hela kvällen och idag verkar hon vara hur pigg som helst. Skönt, men man undrar ju varför det blev som det blev igår???
Jaja hon får hålla sig hemma idag iaf, hade egentligen tänkt leka med en kompis.
Jag vet inte vad jag ska göra idag. Tänkte nog åka in till InterSport och kolla på ett par träningsskor. Alla Friskis medlemmar har fått några kuponger där, b.la en på 25% så det är ju bra =)

Puss & kram


Magsjukan här?

Då har eventuellt magsjukan kommit på besök även hos oss...Cornelia spydde idag. Hon klagade på ont i magen imorse men har mått bra på dagen, ätit lunch och godis och så. Så skulle vi åka och rida och vi går in i ridhuset utan problem. Hon kollar in vilken häst hon vill ha och är förväntansfull. Så får vi stå en stund och vänta på att hästarna ska bli klara så helt plötsligt säger hon att hon mår illa och börjar hulka. Vi springer ut och hon spyr på vägen =( Stackarn!!
Det var bara att brumma hem igen...som tur var hade Regina en plastpåse att låna ut för säkerhetsskull men den behövdes inte användas.
Så nu ligger hon nerbäddad i sängen. Har inte spytt något mer men verkar hängig. Tror inte hon har någon feber.

Tråkigt är ju att vi fick avboka middagen hos Robin och Sara. Cornelia blev jätteledsen för det, hon älskar ju att åka dit! Men det blir fler gånger...

Så nu får det bli en lugn hemmakväll idag igen och hoppas att det inte blir värre med skruttan.

Puss & kram

Fredagsmys!!





Äntligen fredag igen!! Vi har haft fredagsmys och jag och Jocke skulle dippa grönsaker istället för chips tänkte vi men vi ställde fram chipsen till barnen. Bara det att dom blev överlyckliga över att få äta gurk- och morotsstavar så vips så tog dom slut och vi fick skära upp mer =)
Isabelle tyckte det var den bästaste dagen i hennes liv!! Haha hade man vetat det innan hade man ju jämt gett dom grönsaker istället för chips.
Tyvärr slutade fredagsmyset med tjafs och tårar när Anton kom över och han och Cornelia genast började jävlas och retas med Isabelle. Så Anton fick gå hem och Cornelia åkte upp i sängen tidigare än Bellan och det blev mycket skrik och gråt. Men vi måste verkligen agera där, för hon är väldigt pigg på att retas med Isabelle och Isabelle är ju så himla känslig, hon tar ju åt sig för allt!

Jaja nu ligger båda barnen i sina sängar iaf så vi får lite lugn och ro en stund innan kudden väntar för oss också. Eller iaf för mig, jag är lite tröttare än Jocke =)

Puss & kram!


Torsdag!

Jaha då var snart 4:e dagen avklarad utan något gottigott att äta! Känns som jag lever på havregrynsgröt och shakes, men det går rätt bra ändå. Står mig hyfsat bra om jag kompletterar med frukt också.
Men idag blev det lite jobbigt på jobbet när det dök upp en låda med kakor och godis till helgens tulpanfestival. Varje år får vi supergoda kolakex som är så j-a goda!! Men jag åt inte en enda trots att Linn stod och suktades och frågade om jag ville ha. Sen får vi också jättegoda sugkarameller som smakar kaffe men det kanske jag tar med mig några stycken hem som jag kan ha på lördag =) För på lördag tänker jag äta lite godis. Vill ha polkagrisar!!! Imorgon när det är dags för fredagsmys byter jag chipsen mot grönsaker och blandar en god dipp. Man måste ju få lite gott iaf och det är ju inte så att jag är överviktig eller så, vill ju bara bli av med lite överflödigt runt magen och bli lite hälsosammare.

Ska bli riktigt skönt med helg!!
På lördag blir det ridskolan med Cornelia som vanligt. Nu ska även hennes kompis Freya prova på på lördag så det blir trevligt med lite sällskap på läktaren utav Regina =)
Sen är vi bjudna på middag hos Robin och Sara på kvällen.
På söndag har vi nog inget planerat.

Puss & kram! 

Mina stora små tjejer!

Tänk vad mycket som hänt på 5 år!!


Cornelia i januari 2006


Nu min stora tjej som går i 1:a klass!!


Isabelle i januari 2006


Och nu min stora men ändå lilla busiga tjej!

Tänk om ytterligare 5 år då är Cornelia 12 år och Isabelle 10. Samtidigt som man saknar tiden då dom va så små, runda och mjuka så är det så otroligt kul att se dom utvecklas och hela tiden lära sig nya saker. Cornelia känns ju som en liten vuxen ibland =)
Jag längtar också tills dom är så stora så man kan prata vuxengrejer med dom, gå på stan och shoppa kläder, gå på bio och såna saker.
Men tiden går så fort så snart är man där och snart flyttar dom väl hemifrån och jag och Jocke får sitta här ensamma och undra vart tiden tog vägen!
Nej man måste passa på att njuta av barnen när dom är små! Och när man blir gammal får man förhoppningsvis gosa med några barnbarn =)

Puss & kram

Nytränad!

Idag prövade jag på ett Core pass på Friskis. Det var väl tyvärr inte riktigt som jag hoppats på. Magövningarna var visserligen jobbiga men det kändes som att dom tog en kvart och sen var resten ben och avslappning. Och musiken var rätt tråkig och alldeles för låg volym för min smak. Det är ju hög och bra musik som ger en all kraft att orka ta i lite extra!
Men som tur var så tappade jag inte träningslusten iaf =) Tvärtom så blev jag jättesugen på att testa danspasset som går efteråt och även spinningen och skivstång. Får se vad det blir nästa gång. Nästa vecka ska jag ju eventuellt skära bort knölen och då får man väl ta det lite lugnare om man har stygn i nacken.
Jag har iaf trampat på crosstrainern både i måndags och igår och gjort situps.
Och känner faktiskt att sötsuget inte är så illa heller. Visst blir man bra sugen ibland men så länge vi har frukt hemma så funkar det.

Nu sitter jag och tittar på Livet på BB på tv. Älskar sådana program! Så mycket härliga känslor =)

Puss & kram


Laddad för mitt nya liv!!

Hade ingenting planerat för dagen men den vart fullspäckad ändå =)
Började med att städa klart köket och datarummet. Tog sen en dusch och åkte in till Norrtälje för att kolla efter träningskläder. När jag grävde fram mina gamla i garderoben kände jag inte riktigt för att ha dom... Jag kommer ju visserligen i dom fortfarande men det kan vara kul att köpa nytt fräscht så blir man ännu lite mer peppad att gå och träna! Dom gamla kan jag ha i reserv om man inte hinner tvätta. Det blev iaf ett par svarta byxor och två linnen varav ett på rea =)



Så nu är jag laddad!! =) Hade velat börja med ett spinningpass på tisdag men Liselotte som jag ska gå med (vill ha någon med iaf första gången så man vet vart man ska och så) jobbar sent då så vi får ta det nån anna dag. Men på onsdag blir det Core, hoppas det är kul. Det har jag aldrig provat.
Har köpt en anteckningsbok också som får bli min mat- och träningsdagbok. Där ska jag skriva allt jag äter under dagen och när jag tränat. Ska även fylla i min vikt och alla mått en gång i veckan tänkte jag.
Jaja nog om det!

När jag kom hem från Norrtälje var Johan här på besök och sen kom även Robin och Sara som även stannade på middag. Alltid lika trevligt! Vi blev bjudna till dom nästa lördag också.
Nu har dom åkt hem för en stund sen och vi har lagt barnen i sina sängar framför film. Ikväll blir det Solsidan igen =)
Och imorgon väntar jobbet!
Har varit en perfekt helg trots att vi inte hade något planerat, det är så det ska va =)

Puss & kram


Myslördag!

Började dagen med storstädning av huset. Jocke åkte till Görla och slängde sopor och jag började städa. Hann med vardagsrum, sovrum, grovkök och badrum så imorgon får vi ta kök och datarum. Barnen satt och spelade på datorn eller var uppe och lekte så vi kunde lyssna på hög musik, då blir det roligare.

Sen åkte jag och Cornelia till ridskolan. Det var bara tre barn som red idag så dom fick mycket uppmärksamhet och ridläraren hade tid att ge små egna tips och råd. Cornelia är så duktig!


Cornelia på hästen Tiger



Jag har bokat in henne nu på alla lördagar hela våren förutom dom jag jobbar (eftersom Jocke vägrar följa med) så förhoppningsvis lär hon sig en del och blir riktigt duktig =)

När vi kom hem åt vi middag, badade barnen och sen var det dags för hemmabiokväll! Vi skickade upp barnen på rummet och fixade popcorn och gjorde mysigt. Sen fick dom 20 kr var och fick komma ner och köpa biobiljetter och popcorn och läsk och gå in i "biosalongen" dvs vardagrummet.
Dom tyckte det var jättekul =)


Köp av biljetter och snask!


Mina egengjorda ursnygga biobiljetter =)


Inne i "biosalongen"



Filmen vi såg var Prinsessan och Grodan. Var väl helt okej men jag är ju inte så mycket för teckande filmer och jag kan nog tycka att den var lite otäck för barnen ibland. Förstår inte varför många Disneyfilmer måste innehålla elaka häxor, troll och andra för barn läskiga figurer. I den här var det voodoo-människor och nån skuggman som skickade läskiga skuggor efter grodorna. Perfekt för barnen sen när dom ska sova!! Eller inte!!! Jaja dom verkade inte alltför rädda iaf, men man vet ju inte det kan ju komme när dom ska sova.

Så den här dagen har varit riktigt bra! Fått mycket nyttigt gjort och haft kvalitetstid med familjen. Mysigt!!
Resten av kvällen blir väl lugn tror jag. Hänga framför datorn eller teven...

Ha en bra kväll!

Puss & kram


Äntligen fredag!

Dagarna bara flyger iväg!! Men det är väl så när man inte gör så mycket annat än att jobba.
Äntligen fredag iaf!! Och ledig helg. Ikväll har vi ätit tacos och haft fredagsmys framför Let´s Dance. Och imorgon bitti ska det bli såå skönt att få sova ut. Hoppas barnen är snälla, men det brukar dom vara. Vi har det faktiskt himla bra med dom på så sätt. När dom vaknar på morgonen vill dom antingen att vi sätter på barnprogram på teven eller så leker dom snällt på övervåningen så får jag och Jocke sova ut. Ibland behöver vi inte gå upp förräns vid halv tio, då brukar dom vara lite hungriga och vill ha frukost. Men längre än så vill jag ändå inte sova, då försvinner ju halva dagen!

Imorgon hoppas jag på att vi ska städa lite hemma. Vi har så mycket skit ståendes inne som ska köras bort till tippen plus att alla julkartonger fortfarande står lite här och där. Dom ska upp i kattvinden imorgon!
På eftermiddagen blir det ridskolan med Cornelia och efter det ska vi fixa lite hemmabio! Jocke har hyrt film så vi tänkte sätta på den på projektorn och poppa popcorn och servera läsk och göra låtsas biobiljetter så ska vi ha biomys =) Det blir en liten överraskning till barnen! Hoppas dom gillar det.

På söndag har vi inte någonting planerat, får se vad vi hittar på.

Idag var jag och köpte träningskort på Friskis! Så nästa vecka har jag tänkt att börja. Blir nog core på onsdag och så vill jag gå på antingen spinning eller skivstång nån dag. Ska försöka trampa lite på crosstrainern hemma också men man får väl se vilken träningsvärk man kommer få =p
Ska bli skönt att komma igång, hoppas det håller i sig bara!

Nu är det nog dags att gå och knoppa snart!

Puss & kram

Ledig tisdag!

Nyss hemkommen från en trevlig fika hos Sara och Robin. Som vanligt blev jag av med en kasse barnkläder också =) Jag är glad att bli av med det och Sara är glad att få lite nytt begagnat. Danne och Minna kom dit också med lilla Selma.

Imorse fick jag fint besök av världens bästa Cissi som har haft världens otur och ramlat och brutit svanskotan =( Måste göra skitont!! Stackarn kunde knappt gå...
Efter lite kaffe och yatzy åkte hon hem och jag och barnen åkte till Norrtälje och Bvc. 5-årskontrollen gick galant. Perfekt syn på båda ögonen och sprutan tog hon utan problem. Och lyckan var fullständig när det visade sig att barnmorskan hade Barbie-plåster!! Och dessutom fick hon en tatuering =) Det lönar sig att vara duktig!
Varför kan inte vi vuxna också få en present varje gång vi tar en spruta? Skulle ju vara perfekt!! Tänk att ha en liten låda som doktorn tar fram och säger: Varsågod Jenny, nu var du så duktig så nu får du välja en grej i lådan. Och så kan det finnas lite roliga saker där, typ smycken eller ett fint nagellack eller nåt =) Haha det skulle vara något!
Iaf, längd- och viktkurvorna såg bra ut också på Bellan.
Och Cornelia tyckte det var så roligt, hon fick assistera barnmorskan och hålla i tvättlappar och plåster och så...

Sen åkte vi och köpte ett par stavar till Cornelia skidor eftersom dom i skolan ska åka skidor på gymnastiken några gånger och i februari är det skolvasan så då kan hon också vara med.

Ringde läkaren idag också. Den 1 februari ska jag dit och förhoppninsvis ta bort knölen. Hon bokade in det men bara om den såg bra ut, annars får jag väl vänta ännu längre på att nån kirurg får ta den. Hoppas hoppas att dom kan ta den på vårdcentralen så man får det överstökat. Har lugnat ner mig lite nu med det där. Kommer säkert vara jättenervös den dagen men det känns ändå bra att få ta bort den, för nu är jag så trött på att vara öm i nacken hela tiden.

Puss & kram


Norrtälje vs Haninge

Ibland får jag sån ångest över att bo i Norrtälje! Saknar närheten till mina underbara vänner och min syster i Haninge. När jag åker till Haninge nu för tiden så känns det inte som hemma längre...känner inte igen folk på samma sätt som förut.
Visst jag har det jättebra i Norrtan och har goa vänner här också men det känns så konstigt att vara en främling i sin hemstad. Samtidigt så älskar jag att åka dit och bara få låta alla minnen komma för en stund.

Tror att ångesten mest beror på att jag känner mig låst i Norrtälje, eftersom vi aldrig skulle kunna flytta på barnen nu. Dom har ju dagis och skola och massvis med vänner som jag aldrig skulle vara så egoistisk att ta ifrån dom.
Men Norrtälje är ju sååååå tråkigt, speciellt på vintern. I en småstad så känner ju alla alla och eftersom jag inte är uppväxt här så känner ju inte jag alla som andra gör. Går man ut på nåt ställe här så är medelåldern typ 20 år och så står man typ själv i ett hörn medans alla andra pratar med alla.
Inte många i min ålder går ut just eftersom medelåldern är så låg. I Stockholm t.ex kan man ju gå på skitmånga ställen och träffa folk i sin ålder och där ser man ju verkligen nya människor.
Tur att man har en karl iaf, skulle jag bli singel så skulle chansen att träffa någon ny här vara typ 0 =p

Å andra sidan ligger ju faktiskt Norrtälje och Haninge bara en timmes bilväg ifrån varandra så man kan ju ta sig i kragen och kanske åka lite oftare och hälsa på. Min syster bor ju iofs i Nynäshamn men nu är ju motorvägen klar så då går det iaf lite smidigare.

Ska nog försöka ta tag i träning nu! Så fort jag har tagit bort knölen i nacken tänker jag nog köpa ett friskis-kort. Får försöka träna direkt efter jobbet så mycket som möjligt och nån dag på helgerna som man inte jobbar.

Imorgon är det dags för Isabelles 5-årskontroll på Bvc. Sista besöket där innan skolsköterskan tar över i höst.
Då ska hon få spruta också. Men hon tycker bara det är bra för då får man klistermärke =) Gullunge!! Hon brås inte på mig där iaf...

Puss & kram





Jobb, jobb, jobb

Den haär veckan har verkligen bara varit jobb! Jag har inte gjort något annat vettigt eller roligt alls... Jobbar ju även helgen och vi har för en gångs skull inget planerat på kvällarna så nej, det känns inte som att jag har något kul att skriva om.

Knölen i nacken verkar ha blivit lite bättre iallafall. Den är inte lika röd längre men vissa dagar är den mer öm och vissa mindre. Verkar bero på hur mycket jag anstränger och rör på mig.

Ikväll blir det nog bara till att kolla på tv och äta lite chips och dipp =) Imorgon är det jobb igen...

Puss och kram

Takras!

För någon vecka sedan fick vi ett brev med posten från Smålandsvillan där det stod att dom har upptäckt brister på flera hus så att verandan inte klarar trycket från snön. Dom erbjöd sig att komma ut och titta om man hörde av sig men det har vi ju såklart inte gjort (varför ska man skjuta upp allt jämt?) Iaf så i måndags hörde vi något som smällde till när vi satt och åt middag och så tyckte vi att det småknäppte och knakade i huset litegrann på kvällen. Och så när Jocke går runt i köket vid halv elva tiden och borstar tänderna så tittar han ut och ser att vår veranda håller på och släpper från huset!! Den har glidit ut typ 1-2 dm! Kan rasa när som helst!
Så det var bara för honom att klä på sig och klättra upp på taket och skotta bort all snö. Och med den snömängden kan jag förstå att det blir tungt!


All den här snön skottade Jocke ner från taket, och det var lika mycket på andra sidan verandan!

Nu ska dom iaf komma och titta på verandan. Dom skulle ha kommit idag med det gjorde dom inte (man blir inte förvånad, det är ju smålandsvillan) så vi hoppas dom kommer imorgon.



På jobbet är det faktiskt riktigt kul nu! Hela veckan har vi hållt på med ombyggnationen och nu börjar det faktiskt arta sig! Blir nog riktigt bra när det är färdigt. Och idag började jag lite smått att plocka upp nya fräsha vårkrukor i dom nya fräsha hyllorna!
Fast lite stressigt blir det ju också. Man hamnar ju liksom lite efter när man måste göra saker som man egentligen inte brukar göra. Men innan veckan är slut hoppas jag på att vara hyfsat ifatt.

Nu är det dags för tandborstning av mina små änglar.
Och apropå tänder så tappade Cornelia sin femte tand idag =)

Puss & kram


Award



Med awarden följer lite frågor att svara på och här kommer dom! :

Ta upp närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står där ?

Jag minns fortfarande det krasande ljudet av backspeglar och annat som...
(Boken om Okej)

Vad var det senaste du såg på tv?
Drömmen om ett leende, tror jag det hette. Igår kväll i sängen.


Borsett från datorn, vad hör du just nu?
Tv:n från vardagsrummet

När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Vid halv sex-tiden när jag kom hem från jobbet.

Vad har du på dig?
Grå mysbyxor, vit tröja och svart munkjacka.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Killers

Skulle du överväga att flytta utomlands?
Nej inte flytta tror jag men gärna resa mera =) 



Nu ska Awarden skickas vidare. Till sju stycken bloggar/bloggerskor.
Varsågod:
 
www.linaslantliga.blogspot.com
www.frokenwass.blogg.se
www.linzipinzi.blogg.se


Läkaren idag

Idag var jag till läkaren för att kolla upp knölen. Hon klämde och kände och det var ju som vi trodde, en infekterad fettknöl (blääää). Så jag fick antibiotika som jag ska äta i 10 dagar för att infektionen och svullnaden ska bli bättre. Sen ska jag höra av mig igen för att kolla var och när jag ska ta bort den. Troligen får jag ta bort den hos kirurgmottagningen eftersom den sitter i nacken. Det är tydligen lite svårare att skära där då det sitter så nära huvudet med nerver och så...
Känns bättre nu iaf. Jobbigt iofs att behöva gå med knölen ett tag till men förhoppningsvis blir den bättre och gör inte lika ont då.

Puss & kram


Inget bowlingproffs!

Hade en skitmysig dag och kväll igår. Vi åkte in till Ball breaker i frihamnen så vi var där till 12. Började med att käka lunch. Sen blev barnen lite rastlösa eftersom vi fick vänta nån timme på vår bowlingbana. Sen bowlade vi i två timmar. Jag, Camilla, Pia och Carro på en bana, Jocke, Micke, pappa och Gustav på en och så fick barnen en egen bana. För mig gick det hyfsat i början men ju längre det gick så kastade jag typ i rännan hela tiden så jag kom näst sist av alla vuxna  =( Pappa vann och det var ju bra eftersom det var hans dag!
Barnen var jätteduktiga. Dom tyckte det blev lite långtråkigt emellanåt men dom fick lite läsk att dricka och så lite pushningar från oss så tyckte dom nog att det var väldigt kul!


Jag och Isabelle


Cornelia och morfar




Jocke in action


Camilla satsar på strike?





Efter bowlingen åkte vi hem till pappa och Pia. Där skålade vi i champagne och gav presenter. Vi hade köpt en bok som pappa önskat sig och biljetter till Michael Jackson Tribute show på Annexet som jag och Camilla ska följa med på.
Sen åt vi trerätters middag som Pia fixat. Jättegott!!
Efter det spelade vi spel och umgicks, det var jättemysigt!




Min fina pappa =)





Vi sov över så vi kom hem idag. Då var det bara att gå ut och skotta så man kommer ut med bilen imorgon bitti. Men idag var det plusgrader så man tyckte det var riktigt varmt ute =)

På väg hem från Stockholm ringde jag akuten för att försöka få komma in och ta bort min knöl redan idag. Pappa tittade på den och han har haft likadana och dom är ofarliga men eftersom den är röd och öm så är den troligen infekterad och det skulle va så skönt att få bort den NU! Jag vill inte vänta tills torsdag. Till akuten fick jag inte komma utan dom tyckte jag skulle ringa vårdcentralen imorgon bitti och försöka få en tidigare tid, så det får jag väl göra då.

Puss & kram!



Idag blir det stora staden =)

Känner mig riktigt trött idag fast jag sov till halv nio. Kom visserligen inte i säng förräns kl 1 igår men det brukar ju inte vara några problem. Vi var bortbjudna på middag hos Niklas och Erin igår. Mycket trevligt! Åt tacos och satt och pratade medans barnen lekte. Jag körde hem så jag drack inte så just därför är det extra konstigt att jag är så trött idag.
Men det är bara att ta sig i kragen för idag ska vi åka till Stockholm för att fira min pappa som fyller 60 nästa vecka. Vi börjar med lunch och bowling på Ballbreaker i frihmnen och sen åker vi hem till pappa och Pia och äter en god middag. Vi sover över också så slipper vi sitta och åka hem sent. Ska bli riktigt trevligt och barnen ser verkligen fram emot det också.

Så nu måste jag börja göra frukost och fixa iordning oss.
Ha en trevlig helg!

Puss & kram

Mysig hemmakväll!

Ikväll blir det film med min älskling =)
Tänkte kolla på en film som heter Killers, hoppas den är bra!
Imorgon är jag ledig (för en gångs skull på en röd dag). Vet inte vad vi ska hitta på, det blir nog till att kasta ut julen iaf.

Puss & kram

Buzzador

Jag är medlem i Buzzador vilket betyder att man får hem varuprover för att testa och visa och berätta för vänner och bekanta och sen lämna in rapport om vad folk tyckte och så.
I förra veckan fick jag hem ett medel som heter Linicin och det är ett medel mot huvudlöss.
Nu har våra barn som tur är aldrig haft löss (peppar, peppar) men jag tyckte det verkade så bra. Det är tre olika flaskor: ett schampo och en lösning för att behandla löss och sen finns det även en spray för att förebygga löss.



Om någon vill titta och även testa ( kan användas på vuxna och barn över 2 år) så är ni välkomna att höra av er.
Jag tyckte att den förebyggande sprayen verkar kanon, då ska man spraya varje morgon vid sådana tillfällen där det går löss på t.ex skolan eller dagis.

Så hör gärna av er om ni är nyfikna och vill veta mer =)

Puss & kram

Ledig dag!

Ledig dag idag! Började med att sätta barnen framför datorn, sätta på Tiesto på hög volym och städa huset. Plockade och dammsög och tänkte till och med vara så duktig att moppa golvet men upptäckte att skurmedlet var slut, typiskt!
Struntade dock i att plocka bort julen, det får bli en annan dag.

Efter lunch klädde vi på oss och gick ut. Det var -15 grader men vi klädde på oss ordentligt så det kändes inte så kallt. Barnen lekte i snön och jag skottade fram ved.





I två timmar var vi ute, eller iallafall jag och Isabelle. Cornelia tröttnade efter nån timme och gick in.
Men Isabelle lekte med sin pinnbebis medans jag grävde fram veden och sen hjälpte hon mig att stapla upp den på verandan.

Idag ringde jag läkaren också och beställde en tid för att kolla upp min knöl som jag har bak i nacken. Jag har haft en knöl stor som en liten ärta där i många år (kan inte minnas när jag fick den) men nu har den blivit större och är öm så det är nog bäst att kolla vad det är. Får väl troligtvis skära bort den...usch!!
Brukar ju dra mig för att gå till läkaren annars, får ju lite panik över sprutor och så men det känns ändå bra att gå dit nu. Så på torsdag ska jag dit om jag får gå ifrån en stund från jobbet för chefen.

Puss & kram!

Kort arbetsdag...

Imorse var det upp med tuppen för att åka till jobbet och inventera. Det gick väldigt snabbt och smidigt i år tack vare att hyllorna är väldigt tomma. Vi var klara vid halv tio och då fick jag lov att åka hem för att ta hand om Isabelle som hade spytt på morgonen. Så kunde Jocke åka och jobba. Hon hade spytt några gånger innan jag kom hem men tack och lov kom det ingenting efter det. Hon låg i sängen och sov en stund och när hon vaknade var hon lite piggare. När jag skulle göra korv med bröd till lunch ville hon faktiskt ha och åt två korvar. Sen var hon lika pigg som alltid och lekte som vanligt.

Så nu är det bara hoppas att det bara var något tillfälligt och att ingen annan i familjen blir dåliga. Jag har verkligen inte tid att vara hemma från jobbet nu. På onsdag ska jag sitta med chefen och regionschefen och diskutera ommöbleringen i butiken och sen ska vi köra igång nästan på en gång. Det är ju en hel del som ska flyttas plus att det kommer droppa in en hel del varor under tiden och jag har en julutvärdering som ska göras och sidenbeställningar för hela året att göra före nästa måndag. Puh!!! Det är tur att man gillar att ha mycket att göra =)

Idag när jag var hemma satt jag och Cornelia och tittade igenom hela säsongen av Solsidan. Helt sjukt bra serie!! Cornelia satt till och med och tittade om på samma avsnitt flera gånger och blev arg när jag sa att det var nog =) 
Hoppas andra säsongen kommer snart.

Imorgon ska vi vara hemma igen och ta det lugnt. Skulle verkligen behöva städas här hemma men det står så mycket skit överallt så jag orkar inte ens börja. Hela vardagsrummet är fullt av sopsäckar och stora kartonger från i julas som behöver köras till tippen.
Man får väl slänga ut dom på altan så länge och ta hand om det i vår istället...
Känns som att man vill slänga ut julen snart också, kanske kan göra det imorgon fast att det är lite tidigt egentligen? Får väl höra med barnen så inte dom tycker det är allt för tråkigt...men dom känns rätt färdiga med julen också, finns ju liksom inget att se fram emot längre när alla julklappar är borta!

Nej nu blir det nog sängen snart för mig!

Puss & kram!

Nytt år!

Gott nytt år!!

Min nyårshelg har varit jättebra. Jobbade på nyårsafton till 15 och åkte sen direkt till Nynäshamn. Det var vi i vår familj och Camilla, Micke och Filip. Vi skålade i champagne (ja, äkta) när vi kom och sen åt vi en trerättersmiddag. Toast skagen till förrätt, oxfilé med potatisgratäng till huvudrätt och vaniljpannacotta med passionsfrukt som efterrätt. Och självklart drack jag och Camilla glittrig cider till =)

Efter maten var vi alla proppmätta. Vi spelade Buzz i väntan på tolvslaget. Alla barnen höll sig vakna utan problem. Vid tolvslaget tog vi vår champagne (yes äkta igen) och gick ut i snöstormen. Vi höll oss först i lä på Mickes farstukvist när vi skålade in det nya året men för att se raketerna bättre gick vi sen ut till en vändplan. Det var kallt men vi hade klätt på oss ordentligt så det gick ganska bra. Ungarna var fascinerade av alla raketer och tyckte det var jättekul.
Tyvärr hade vi glömt kameran hemma så det blev inga bilder =(

Sen spelade vi lite mer buzz när vi kom in. Barnen somnade nog inte förrens vid 2 och vi gick och la oss vid 3. Igår  vaknade vi allihopa vid 10:45!!! Hur skönt som helst! Så vi var faktiskt ovanligt utvilade för att ha somnat så sent. 
Igår blev en slappardag! Vi spelade spel, köpte hem pizza och kollade på Fångarna på fortet och åt ost och kex. Mysigt. Men både Camilla och Micke skulle upp tidigt idag för att inventera så det blev ganska tidigt i säng.

Idag åkte vi hem och har inte gjort så mycket vettigt alls.
Blir snart i säng för mig för imorgon ska jag upp kl 5 för att inventera. Men slutar iaf senast 12.

Puss & kram!

RSS 2.0