Nytt år!

Gott nytt år!!

Min nyårshelg har varit jättebra. Jobbade på nyårsafton till 15 och åkte sen direkt till Nynäshamn. Det var vi i vår familj och Camilla, Micke och Filip. Vi skålade i champagne (ja, äkta) när vi kom och sen åt vi en trerättersmiddag. Toast skagen till förrätt, oxfilé med potatisgratäng till huvudrätt och vaniljpannacotta med passionsfrukt som efterrätt. Och självklart drack jag och Camilla glittrig cider till =)

Efter maten var vi alla proppmätta. Vi spelade Buzz i väntan på tolvslaget. Alla barnen höll sig vakna utan problem. Vid tolvslaget tog vi vår champagne (yes äkta igen) och gick ut i snöstormen. Vi höll oss först i lä på Mickes farstukvist när vi skålade in det nya året men för att se raketerna bättre gick vi sen ut till en vändplan. Det var kallt men vi hade klätt på oss ordentligt så det gick ganska bra. Ungarna var fascinerade av alla raketer och tyckte det var jättekul.
Tyvärr hade vi glömt kameran hemma så det blev inga bilder =(

Sen spelade vi lite mer buzz när vi kom in. Barnen somnade nog inte förrens vid 2 och vi gick och la oss vid 3. Igår  vaknade vi allihopa vid 10:45!!! Hur skönt som helst! Så vi var faktiskt ovanligt utvilade för att ha somnat så sent. 
Igår blev en slappardag! Vi spelade spel, köpte hem pizza och kollade på Fångarna på fortet och åt ost och kex. Mysigt. Men både Camilla och Micke skulle upp tidigt idag för att inventera så det blev ganska tidigt i säng.

Idag åkte vi hem och har inte gjort så mycket vettigt alls.
Blir snart i säng för mig för imorgon ska jag upp kl 5 för att inventera. Men slutar iaf senast 12.

Puss & kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0