Takras!

För någon vecka sedan fick vi ett brev med posten från Smålandsvillan där det stod att dom har upptäckt brister på flera hus så att verandan inte klarar trycket från snön. Dom erbjöd sig att komma ut och titta om man hörde av sig men det har vi ju såklart inte gjort (varför ska man skjuta upp allt jämt?) Iaf så i måndags hörde vi något som smällde till när vi satt och åt middag och så tyckte vi att det småknäppte och knakade i huset litegrann på kvällen. Och så när Jocke går runt i köket vid halv elva tiden och borstar tänderna så tittar han ut och ser att vår veranda håller på och släpper från huset!! Den har glidit ut typ 1-2 dm! Kan rasa när som helst!
Så det var bara för honom att klä på sig och klättra upp på taket och skotta bort all snö. Och med den snömängden kan jag förstå att det blir tungt!


All den här snön skottade Jocke ner från taket, och det var lika mycket på andra sidan verandan!

Nu ska dom iaf komma och titta på verandan. Dom skulle ha kommit idag med det gjorde dom inte (man blir inte förvånad, det är ju smålandsvillan) så vi hoppas dom kommer imorgon.



På jobbet är det faktiskt riktigt kul nu! Hela veckan har vi hållt på med ombyggnationen och nu börjar det faktiskt arta sig! Blir nog riktigt bra när det är färdigt. Och idag började jag lite smått att plocka upp nya fräsha vårkrukor i dom nya fräsha hyllorna!
Fast lite stressigt blir det ju också. Man hamnar ju liksom lite efter när man måste göra saker som man egentligen inte brukar göra. Men innan veckan är slut hoppas jag på att vara hyfsat ifatt.

Nu är det dags för tandborstning av mina små änglar.
Och apropå tänder så tappade Cornelia sin femte tand idag =)

Puss & kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0