Härlig helg!

Har inte inte skrivit på några dagar nu, har inte haft direkt lust av någon anledning...
Helgen har iaf varit kanon!! Började lördagen med att köra ett aerobic 2 pass, alltså den lite mer avancerade. Det var väldigt kul, men krångligt. Speciellt när det var snurrar och sånt, man är inte van vid det längre. Men det är nog skitkul när man väl lärt sig passet. Var på ridskolan som vanligt på em och Cornelia var lika duktig som vanligt. Hon red lite själv utan ledare t.o.m eller ledaren gick en bit ifrån och Cornelia fick rida slalom själv vilket hon klarade galant!
På kvällen var det final i melodifestivalen! Rätt låt vann tycker jag men jag hade fyra favoriter så det kvittade egentligen vem av dom som vann.

I söndags var vi i Brogården och sålde på barnloppis. Fick en hel del sålt men kom hem med lite nytt också. Bl.a gjorde vi ett fynd och köpte ett par ridstövlar till Cornelia för 40:- och ett par vinterridstövlar för 100:-. Perfekt!! Så köpte barnen varsitt spel också.

På kvällen gick hela familjen till gympahallen här bredvid och tränade cirkelträning. Var väl inte världens roligaste träning men shit vilken träningsvärk jag har idag!!! Hoppade t.o.m över aerobicsen ikväll för jag kan knappt gå...hihi!
Kan man ju köra flera gånger!

Imorgon är det dags att åka till Karolinska och ta prov på knölen. Är nervös för den är ganska så öm nu så det känns inte så jättekul att dom ska sticka hål på den eller hur dom nu gör. Hua!!! Hoppas det går fort!!

Nu ska vi gå upp med småpysarna =)

Puss & kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0